Música Nova de Xàtiva

 
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
  • Cabecera
  • Cabecera
  • Cabecera
Inicio Notícies Notícies Banda Espectacular concert de Santa Cecília

Espectacular concert de Santa Cecília

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat dia 29 de desembre en el Gran Teatre de Xàtiva la Societat Musical La Nova va celebrar el concert en honor a Santa Cecília.

L'orquestra, dirigida pel mestre Julio Juan García, va interpretar un programa basat en música de compositors soviètics. Khachaturian i Shostakovich van ser uns dels "titans"de la música soviètica. En el concert vam poder escoltar una meravellosa interpretació de l'Adagio de Sprtacus, de Khachaturian, i del Vals nº2-from "Jazz Suite núm.2", de Shostakovic, entre altres peces.

La Banda simfònica, dirigida pel mestre José Rafael PASCUAL-VILAPLANA, va realitzar una magnífica interpretació de l'obra "The book of Urizen" del mestre Jacob d'Haan.  L'obra està basada en un poemari de William Blake (1757-1827) escrit en 1794. L'obra consta de dos moviments: The visió (La visió) i The creation (La creació). En elles es relata com Urizen visiona el món i com es produïx la seua creació en set dies.

La Nova de Xàtiva va comptar amb la col·laboració de la Soprano Àngels Biosca i del narrador Moisés Évora. Àngels Biosca va realitzar una excel·lent actuació proporcionant color i textura a la melodia. D'altra banda, no menys impressionant va ser la narració de Moisés Évora, qui va fer sentir a tots els presents cada un dels sentiments de l'obra.

La Societat Musical La Nova va tindre l'inmens plaer de comptar amb la presència del compositor de "The book of Urizen", el prestigiós holandés Jacob d'Haan.

Al final del concert, el nombrós públic que va presenciar el concert va acabar en peu, donant una calorosíssima ovació a la Banda, als solistes i al propi compositor de l'obra.

 

Menú Principal

Informació adicional

Informació web
 

Estadístiques


Visites d'avuí44
Visites d'ahir81
Visites al mes:1105
Visites totals:37372
Màx. visites diaries1723
Màx. visites mensuals4785
Dia de màx. visites:16-01-2018
Mes de màx. visites:01-2019

Administració