Música Nova de Xàtiva

 
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
  • Cabecera
  • Cabecera
  • Cabecera
Inicio Notícies Noticias Escola La Nova Sis músics de la Nova de Xàtiva participen en les colònies musicals de Xest

Sis músics de la Nova de Xàtiva participen en les colònies musicals de Xest

Correu electrònic Imprimeix PDF

Sis músics de la Nova de Xàtiva participen en les colònies musicals de Xest. Está organitzada per LAS PROVINCIAS pel seu 150 aniversari. Participen 150 músics valencians que integrarán una Banda Juvenil amb la preparació que culminarà el pròxim Octubre amb un gran concert conmemoratiu de l'aniversari del periòdic.

El projecte, que compta amb la col.laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i la patrocinació de la Diputació de València, desenvolupará la fase de Colonia Musical al Complex de Xest del 24 al 29 de Setembre.

Els participants tenen entre 10 i 14 anys i són alumnes de les Escoles de Música i conservatoris de la Comunitat Valenciana, i han estat seleccionats per profesors lligats a la Federació.

Les bases del concurs, que va culminar el 15 de Juny passat, indicaven que els candidats debíen cursar 3er i 4rt de grau elemental de música o 1er i 2on de grau profesional.

Els músics de La Nova que han participat en les colònies són: Pablo Almiñana (Trombó), Elena Ferrús (Flauta), Aitana Benavent (Flauta), Marta Garcia (Oboè), Martí Benavent (Saxo alt), Maria Ferrús (Clarinet).

Més informació

 

Menú Principal

Informació adicional

Informació web
 

Estadístiques


Visites d'avuí72
Visites d'ahir180
Visites al mes:3042
Visites totals:43795
Màx. visites diaries1881
Màx. visites mensuals5852
Dia de màx. visites:16-01-2018
Mes de màx. visites:01-2019

Administració