Música Nova de Xàtiva

 
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
  • Cabecera
  • Cabecera
  • Cabecera
Inicio Notícies Notícies Banda Llorenç Mendoza, nou director de la Societat Musical La Nova de Xàtiva

Llorenç Mendoza, nou director de la Societat Musical La Nova de Xàtiva

Correu electrònic Imprimeix PDF

El pasat divendres 5 de Juny, Llorenç Mendoza va realitzar el seu primer assaig amb la Banda Simfònica de la Societat Musical La Nova de Xàtiva.

La Junta Directiva ha pensat que el maestre de Paiporta presenta un perfil ajustat a les necesitats de la Banda Simfónica, i és un lider ideal per a aquesta nova etapa amb projectes futurs de "La Nova".

Llorenç Mendoza, reconiex asumir esta nova etapa des de la il.lusió i amb l'ambició, supossant realment per ell una gran satisfacció personal el poder abordar un repte tan important i que comporta un gran nivell d'exigència: intentar consolidar a "La Nova"entre les millores Societats Musicals de la seua categoria.

De la trajectòria de Llorenç Mendoza cal destacar la seua profesionalitat, el gran coneixement de les bandes valencianes i la seua constant preocupació per  totes les qüestions didàctiques que envolten l'entorn de la direcció. En aquest sentit, és profesor numerari per oposició en la asignatura de orquestra, ejercint com docent en diferents conservatoris de la red de la Consellería de Educació de la Generalitat Valenciana. Paralelament, en els dos últims anys ha desenvolupat un novedos projecte pedagògic que ha tingut una gran acceptació i que porta per títol "Música, Maestro". Taller de formació didáctica aplicada a la direcció. La sexta edició traspasa l'àmbit comunitari per a realitzarse en Juliol en la localitat murciana de Guadalupe.

La seua dilatada experiència és tota una garantia. La seua batuta s'ha passetat per auditoris de diversos paisos: Espanya, França, Itàlia, Holanda, Alemanya, EE.UU., conseguint importants galardons en concursos tan prestigiosos com el Certamen Internacional de València, el World Music Contest de Kerkrade, Certamen de Altea o el Certamen Nacional de Murcia. També ha dirigit en calitat deconvidat en agrupacions profesionals con la Banda Sinfónica Municipal de Madrid, Tenerife i Castelló. Ha sigut jurat en diferents certamens nacionals e internacionals.

Per tant, Llorenç Mendoza és una aposta forta amb la que la Societat pretén arribar a totes les seves aspiracions artístiques en un futur inmediat.

Pàgina web

Premis

Facebook

 

Menú Principal

Informació adicional

Informació web
 

Estadístiques


Visites d'avuí55
Visites d'ahir231
Visites al mes:2525
Visites totals:43278
Màx. visites diaries1881
Màx. visites mensuals5852
Dia de màx. visites:16-01-2018
Mes de màx. visites:01-2019

Administració